dissabte, 20 de novembre del 2010

Organitzem les tasques (I)

Fa dies que no teníeu notícies de l'hort però això no vol dir que no hi haguem estat treballant.
Ja ens hem reunit els mestres per organitzar les tasques que haurem de fer.

De moment ja us podem dir que de regar ens n'encarregarem els mestres. De fet consisteix en obrir l'aixeta general quan arribem al matí i tancar-la a les cinc. La feina es fa sola però degut a l'excés de pressió i per evitar accidents amb les mànegues com ens va passar el dia que vam muntar-les, hem considerat que millor que ens n'encarreguéssim nosaltres.

Treure les herbes? Les treurem quan faci falta, una vegada cada curs. Començaran els nois i noies de 3r, seguiran els de 4t, els de 5è i els de 6è i tornarem a començar. Hem penjat una graella per tenir sempre controlat a qui li tocarà.

De fet, ja fa prop d'un mes que està plantat l'hort i ara comencem a tenir algunes herbes. Però sobre tot on n'han sortit més és al camí de palla. Que males herbes no són, són llavors de la palla que han trobat un bon lloc per créixer i han decidit quedar-se al nostre hort. Ja ens sap greu, però les haurem de treure. En deixarem però algunes en algun raconet per a què creixin i tenir també cereals a l'hort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada