dissabte, 30 d’octubre del 2010

L'hort ja està llest per a plantar i sembrar!

Avui ha sigut un dia de molta feina. Una vegada la terra a punt, ja havíem tornat a marcar les parades amb les estaques i el cordill.

Hem començat posant els rajols al mig de cada parada  que ens serviran de caminet per a no trepitjar res repartits uniformement.

Situats els rajols, és l'hora de posar-hi el compost ben repartit per totes les parades i la zona de plantes aromàtiques. En Joan l'ha anat a buscar a un pagès de la zona, ens l'ha portat i ens ha explicat com l'havíem d'escampar. Aquest compost caldrà renovar-lo una vegada a l'any.(2 big bags força plens)

També hem posat la palla pels caminets que separen les parades i al voltant de les parades (2 bales de les rectangulars). Quan estàvem posant la palla se'ns ha girat vent i en Joan ens ha recomanat que la mulléssim per evitar que sortís volant i la veritat és que ha anat molt bé. De fet s'aixecava la palla perquè al posar-la se n'aixeca molta.

Posat el compost i la palla només ens queda posar les aixetes i les mànegues per a regar. En Joan amb el taladre ha fet els forats a les mànegues que ens havia posat el lampista i hi ha posat les aixetes. A cada aixeta hi ha enganxat una mànega amb foradets d'una punta a l'altra de la parada. Hi van quatre aixetes i per tant quatre mànegues a cada parada.

Quin canvi que ha fet l'hort avui!

Gràcies altra vegada Joan per dirigir el nostre projecte i a tota la família per la vostra ajuda!

2 comentaris: