diumenge, 24 d’octubre del 2010

Finalment la terra ja és a punt!

Ja teníem les parades marcades i a punt de passar el motocultor però hem hagut de canviar de plans. La terra era massa dura i tots els intents de treballar la terra han sigut inútils. Així doncs demanarem a un tractor petit si ens pot treballar l'hort. Haurem de treure les estaques i ja les tornarem a clavar.

Però amb el tractoret encara no n'hem fet prou i hem hagut d'acabar demanant a una petita retro de passar-hi primer i després tornar-ho a intentar amb el tractor.


Ara sí que ja la tenim a punt. Per cert, moltes gràcies a en Carlos (avi de la Carla de 3r i la Laia Camps de P5) per ajudar-nos amb el nostre projecte!

Aquesta setmana hem tingut també la visita del lampista. Ja tenim també llesta l'aixeta que ens portarà l'aigua a l'hort i els tubs que garantiran que l'aigua arribi a cada parada. (Si us hi fixeu veureu els tubs a les fotos).

Les propera feina serà tornar a marcar les parades (però aquesta vegada ja definitivament). Això voldrà dir que:

* hi posarem també el cordill al voltant
* marcarem les tres zones de cada parada, dues per plantar i la tercera al mig que ens permetrà caminar pel mig de la parada (hi posarem uns rajols i a la primavera hi plantarem flors i plantes aromàtiques)
* posarem la palla pels camins al voltant de les parades.

3 comentaris:

  1. un hort molt bonic em fet els de 4r i 3r

    ResponElimina
  2. el hort que em fet els de 4r i terse

    ResponElimina
  3. molt vunic que en fet els de 4r i 3r
    i amb la aguda de els infantils
    larisa

    ResponElimina