dimecres, 26 de gener del 2011

27 de gener: ravenets i julivert

Demà tornarem a fer la parada al pati dels mòduls a 3/4 d'1. En aquesta ocasió tindrem la segona tongada de ravenets i julivert.


Ja sabem que habitualment el julivert el regalen a tot arreu però el nostre és especial. El vendrem a un preu molt simbòlic.

Quin fred que fa!


Les nostres pobres hortalisses  s'estan començant a ressentir de les glaçades dels darrers dies. Mireu sinó com vam trobar els pèsols ahir al matí! Esperem que les temperatures millorin i es refacin aviat.

dissabte, 22 de gener del 2011

Fora males herbes!

Els nois i noies de 4t i 5è ja han arrencat males herbes de l'hort. Diem arrencat perquè quan netegem l'hort no ens les enduem, les deixem allà mateix on les hem arrencat.

dimecres, 19 de gener del 2011

Evolució de les hortalisses


Ara que ja hem fet la primera collita de l'hort ja podem començar a penjar les fotografies que els alumnes de 5è fan setmana rere setmana per mostrar l'evolució de les hortalisses.

Pensem que és un treball de fotografia molt bonic i que ha d'estar en un lloc privilegiat. Per això hem decidit crear una pàgina específica per a posar-hi les fotografies. La podreu trobar en forma de pestanya a sota del títol del bloc.

De tota manera, cada vegada que pengem a la pàgina noves fotografies us n'informarem a través de la pàgina principal del bloc.

dijous, 13 de gener del 2011

13 de gener de 2011: Comença la venda d'hortalisses



Avui a l'hora del pati els alumnes de 6è han collit ravenets i els espinacs. Han preparat els manats de ravenets i també preparat bossetes amb espinacs (poquetes). Tal com estava previst a 3/4 d'1 han obert la paradeta i ben aviat s'han acabat totes les hortalisses que havíem preparat per vendre.
Moltes gràcies a tots els clients i les clientes!
Us esperem el proper dia que muntem la paradeta que esperem sigui ben aviat! (No sabem si els ravenets tardaran gaire en créixer).

dimarts, 11 de gener del 2011

Primera collita!



Estem molt emocionats!Aquest dijous farem la primera collita d'hortalisses del nostre hort: ravenets i espinacs.

Així doncs ja us podeu preparar per degustar-los a casa. Els podreu comprar el mateix dia, acabats de collir, a la paradeta que muntarem al pati dels mòduls a 3/4 d'1.

Recordeu que són hortalisses ecològiques i les hem tractat molt i molt bé. De ben segur que això també es nota en el gust!

Esperem que n'hi hagi per a tothom que en vulgui!

Si voleu més informació sobre els valors nutricionals de les dues hortalisses cliqueu a sobre els següents enllaços.


Ravenets
Espinacs
.