dimecres, 29 de febrer del 2012

Clavem l'espantaocells!!!

Després de l'arribada de l'espantaocells a l'escola, encara teníem pendent clavar-lo a l'hort i posar-li un nom. Avui a l'hora del patí els alumnes més grans han fet un forat.
De Clavem l'espantaocells
El forat havia de tenir un fondària de 40 cm.
De Clavem l'espantaocells
.
Després de molt cavar ho hem aconseguit i hem pogut clavar l'espantocells.
De Clavem l'espantaocells
.
Un cop clavat calia buscar-li un nom. Cada classe ja en tenia un elegit: P3- Pol, P4- David, P5- Espantatot, 1r- Mister tomata, 2n- Pepitu, 3r- Pedacet, 4t- Follet de palla, 5è- Estaquirot i 6è- Paquitu. Llavors tothom ha votat i ha guanyat MISTER TOMATA. Així doncs ja té nom el nostre amic!!!!
De Clavem l'espantaocells

Els mestres fem un curset sobre l'hort ecològic

Aquest any el claustre de l'escola El Rodonell estem fent un curset sobre l'hort ecològic, seguint el mètode Gaspar Caballero. Ens han ensenyat a fer rotacions de cultius, quines famílies de plantes es complementen i quines no, a recuperar llavors típiques del la nostra zona, a com combatre plagues amb mètodes no invasius....i també a com poder transmetre la informació als nostres alumnes a través de jocs.
Mireu quins jocs tan divertits es poden fer!

dissabte, 18 de febrer del 2012

UN ESPANTAOCELLS!!!

Ei! amics desprès d'aquests dies de tanta fred el nostre hort començava a estar una mica ensopit, sort que el dia de dijous gras li va arribat un nou company, un ESPANTAOCELLS!!!! Aviat li posarem un nom.
De Dijous gras

dijous, 16 de febrer del 2012

Construïm l'espantaocells

A les reunions de projecte hort hem decidit fer un espantaocells pel nostre hort. Cada cicle s'encarregarà de fer una part del cos del nostre amic. Els alumnes d'educació infantil posaran els complements, els de cicle inicial el cap, els de cicle mitjà les cames i els peus i els de cicle superior el tronc.
Aquí teniu les fotografies quan estavem construïm el tronc i les cames.